Nova vest
Košarka

Nedelja, 22.06.2014.

01:39

Pavlović: Najveći uspeh u životu

Bek Partizana NIS Aleksandar Pavlović rekao je da je titula šampiona Srbije njegov najveći uspeh u karijeri i da bez nje kao da nije ni igrao košarku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pavlović je u Humsku stigao tokom sezone nakon serije povreda prvotimaca srpskog šampiona.

"Ovo je najveći uspeh u mom životu, najdraža titula u karijeri. Ovo je nešto neverovatno što sam doživeo i da nisam došao ovde bilo bi kao da nisam igrao košarku, iako sam toliko godina bio u NBA ligi", rekao je Pavlović novinarima posle utakmice u Pioniru.

Partizan je osvojio titulu pobedom nad "večitim" rivalom Crvenom zvezdom sa 3-1 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

"Svi smo dali sve od sebe u jako teškoj situaciji. Pokazali smo čvrst karakter i došli do zacrtanog cilja. Bila je ovo teška utakmica, Zvezda je igrala odlično, došla je do nivoa da može da parira Partizanu, što je mnogo dobro za srpsku košarku. Mislim da bi bilo mnogo teško da nismo dali sve od sebe", kazao je Pavlović.

On je dodao da je najteži trenutak u finalnoj seriji bila prva utakmica, koju su obeležili brojni incidenti.

"I pored svega toga, odlučili smo da se vratimo i mislim da je ta odluka bila prava. Četvrtu utakmicu prelomio je karakter tima koji smo pronašli posle prve utakmice", istakao je Pavlović.

Pavlović je na novinarsko pitanje "šta dalje?" odgovorio: "Ne razmišljam sad ni o čemu, dugo je leto, prvo da se odmorim pa ću da vidim šta dalje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve