Nova vest
Košarka

Sreda, 18.06.2014.

14:43

DV manje o košarci, više o politici

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će treću utakmicu finalne serije plej-ofa Superlige dobiti tim koji bude više pokazao želju za pobedom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

On je, međutim, najveći deo jednočasovne konferencije proveo pričajući o političkoj situaciji.

"Očekuje nas teška utakmica, protiv izuzetno dobrog tima. Moramo da budemo potpuno koncentrisani za protivnika koji ima veliku motivaciju i da budemo u stanju da izdržimo veliku borbu", rekao je Vujošević.

Partizan je utakmici u ponedeljak pobedio Crvenu zvezdu sa 82:62 i tako izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa. Oba tima su bila bez suspendovanih igrača, Zvezda bez Demarkusa Nelsona, a crno-beli bez Nikole Miutinova i Aleksandra Pavlovića.

"Verujemo da nas sutra očekuje kvalitetan meč i nadam se da će sudije biti na visini zadatka. Treba da imamo snagu za jedan zajednički napor da proizvedemo pobedu. Oba tima imaju ogromnu želju", rekao je Vujošević.

Trener crno-belih je kazao da se u mečevima kao što je sutrašnji iskazuje sav kvalitet igrača i pokazuje proizvod rada.

"U ovakvo važnim utakmicama na videlo izlazi karakter, kao i napor i rad tokom cele sezone, i treba nam moralne snage da se istrpe greške saigrača, sudija, trenera, kako bi se prikazao i talenat", rekao je Vujošević.

Centar Partizana Dejan Musli neće igrati zbog infekcije.

Vujošević je, medjutim, skoro sat vremena pričao o društvenoj situciji, finansiranju sporta, funkcionisanju Vlade, istoriji Partizana i drugim stvarima.

Vujošević je kritikovao i većinu medija, govoreći da su instruirani, posebno pominjući neke dnevne listove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve