Nova vest
Košarka

Utorak, 17.06.2014.

17:32

Bodirogi funkcija u FIBA Evropa

Nekadašnji reprezentativac i potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga izabran je za predsednika komisije za takmičenje FIBA Evropa.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Na sednici Upravnog odbora FIBA Evropa održanoj u Minhenu izabrani su novi potrpedsednici i ostali koji će na toj funkciji biti u od 2014. do 2018. godine.

Za nove potpredsednike izabrane su košarkaške legende Dino Menegin iz Italije i Aleksandar Volkov iz Ukrajine kao i Belgijanac Kiril Kumans ,a izabrani su i predsednici osam komisija.

Ostali čelni ljudi komisija su Mirsad Djonlagić iz Bosne i Hercegovine i on će biti na čelu komisije za žalbe, Hanes Jonson sa Islanda je zadužen za male zemlje, dok će Gregorž Bučanski iz Poljske biti predsednik tehničke komisija.

Karmen Tokala iz Rumunije će biti na čelu komisije za žensku košarku, Karl Taler iz Austrije je zadužen za finansije, Kiril Kumans iz Belgije za pravna komisija, dok će Asterios Zois iz Grčke predsednik komisije za mlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve