Nova vest
Košarka

Utorak, 17.06.2014.

13:52

Bogdan: Imam i ja pravo na grešku

Bogdan Bogdanović priznao je da je napravio grešku nakon prve utakmice finalne serije Superlige kada je rekao da će razmisliti da li da igra za reprezentaciju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bogdanović je nakon drugog duela, koji je Partizan dobio sa 82:62 i izjednačio na 1-1, izjavio da je reagovao emotivno.

Bek crno-belih bio je ubedljivo najbolji pojedinac druge utakmice sa 33 poena i indeksom 35.

„Ja sam emotivno odreagovao, svaki čovek ima pravo na grešku, ja mislim da imam i ja. Ja sve podnosim emotivno, sigurno sam odreagovao emotivno u tom trenutku. Bilo mi je jako krivo. Ja sam osetio da možemo da pobedimo. Ne mogu sada da kažem: ’ovakvo suđenje nama treba’. Onda i oni mogu da se pobune i kažu nek igra Bogdanović za reprezentaciju. Ja sam emotivac, uvek reagujem emotivno i to je 100% zato što mi je košarka na prvom mestu u životu“, rekao je Bogdanović.

On je dodao da nije čuo pogrdne uzvike Zvedinih navijača koji su reagovali upravo na njegovu izjavu nakon prve utakmice.

„Pre svega hvala navijačime što su nas podržali. Mislim da je ovo bila lepa utakmica za gledanje i sportska, fer i korektna“, dodao je najbolji igrač crno-belih o drugom duelu finalne serije.

Treći meč igra se u četvrtak pred praznim tribinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve