Nova vest
Košarka

Utorak, 17.06.2014.

00:31

Lovernj: Suspendujte i "delije"

Kapiten Partizana Žofre Lovernj rekao je nakon drugog meča finala plej-ofa da se slaže sa suspenzijama igrača, ali ne i jednostrane odluke o kazni navijača.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

KLS je nakon sramotne tuče u prvom meču suspendovao Partizan sa dve utakmice bez publike, a Francuz smatra da je istu kaznu trebalo primeniti i na Zvezdu.

"Naši su suspendovani i igramo pred praznim tribinama, a večeras su i njihovi ubacivali nekakva sra*a na teren, tako da mi se čini da je pravedno da i njihove navijače suspenduju!" jasan je Lovernj.

Francuz smatra da je u redu suspenzije Milutivnova i Demarkusa Nelstona, ali ne i Saše Pavlovića.

"Ne razumem zašto je Pavlović kažnjen. Ipak, sada to nije važno, samo pobeda je bitna, a posebno mi je drago što je suđenje bilo dobro. Normalno je da i arbitri pogreše, ali smatram da je bilo pošteno suđenje sa obe strane" rekao je Lovernj.

Partizan je razbio Zvezdu u drugom meču sa 82:62, iako je igrao samo s jednom centrom, Đorđem Gagićem (18p, 9sk), na parket nije izlazio Dejan Musli.

"Imao sam visoku temperaturu, čak 38.5, pa sam u dogovoru sa trenerom i lekarima odlučio da ne igram. Osećao sam se malo bolje posle meča jer sam primio injekciju. Biću spreman za sledeću utakmicu", rekao je centar crno-belih.

Treći meč finalne serije igra se u četvrtak, pred praznim Pionirom domaćin će biti Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve