Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 16.06.2014.

14:55

SL: Igra se drugi meč finala

Čelnici Partizana doneli su odluku da igrači ’crno-belih’ izađu na teren i odigraju drugi meč finala Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prvi meč serije obeležili su brojni incidenti, napuštanje terena od ‘crno-belih’, a potom opšta tuča igrača na terenu i nastavak utakmice pošto su tribine hale “Pionir” ispražnjene, sa odnosnom snaga na terenu 5-3 u korist Zvezde. ‘Crveno-beli’ su slavili sa 97:88 u tom meču i poveli sa 1-0 u seriji, koja se nastavlja od 20 časova u “Pioniru”.

Iz redova Partizana sa po jednom utakmicom kažnjeni su Nikola Milutinov i Aleksandar Pavlović, a klub igranjem dva meča pred praznim tribinama. Novčane kazne izrečene su gotovo svim igračima Partizana, Vujoševiću i sportskom direktoru Draganu Todoriću, od ukupno 1.709.500 dinara.

Čelnici Partizana u nedelju su imali višečasovni sastanak na kojem se raspravljalo o tome da li treba nastaviti finalnu seriju ili ne. Tada nisu doneti konkretni zaključci, pa je diskusija nastavljena u podne i doneta je odluka da se izađe na teren u ponedeljak uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve