Nova vest
Košarka

Sreda, 11.06.2014.

22:53

Milojević: Ponosan sam na ovu ekipu

Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da eliminacija u polufinalu plej-ofa Superlige ne umanjuje uspešnost sezone njegove ekipe.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Mladi tim iz Zemuna nije uspeo da izbori majstoricu u duelu sa Crvenom zvezdom Telekom, poražen je u drugom meču sa 101:95.

“Hvala svim igračima i stručnom štabu, ponosan sam što sam bio trener ovoj ekipi. Ostaje žal što nismo napravili korak napred u odnosu na prošlu sezonu, ali to ne umanjuje naš uspeh. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim partijama u podmlađenom sastavu sledeće sezone“, istakao je Milojević.

Jedan od najzapaženijih igrača u ekipi Mege bio je Nemanja Dangubić (19p, 4sk), koji je čestitao Zvezdi plasman u finale.

“Držali smo se do kraja, neke naše odluke nisu bile kako treba, zato nismo uspeli da izborimo treću utakmicu. Čestitao bih timu na onome što smo postigli“, rekao je Dangubić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve