"Trojka iz bloka" u Kragujevcu

Humanitarno takmičenje u šutiranju trojki "Trojka iz bloka“ 15. juna biće po drugi put održano u Kragujevcu na košarkaškom terenu u Velikom Parku.

SVIzvor: B92
Podeli

Projekat humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ ove godine promenio je namenu zbog velikih poplava koje su zadesile našu zemlju, pa će sav prihod biti prosleđen kao pomoć ugroženim područjima.

Prijave su moguće na dan održavanja takmičenja ili na e-mail prijava@trojkaizbloka.org i broj telefona 0652348311, cena je 200 dinara.

Organizatori takođe pozivaju sve koji su u mogućnosti da doniraju sredstva ili se priključe organizaciji događaja da ih kontaktiraju na office@pcskg.rs ili broj telefona 0643848991.

Organizatori takmičenja u Kragujevcu su Pokret Čista Srbija, Udruženje studenata prava i Jedinstveni đački parlament srednjih škola Kragujevca.

Kragujevac je prošle godine organizovao takmičenje posle Beograda i Čikaga, zatim suusledili Subotica i Novi Sad, a ove godine pored Gornjeg Milanovca i Niša, priključili su se i Lazarevac, Sremska Mitrovica, Borča i Guča.

Takmičenje je zvanično podržao Košarkaški savez Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.