Nova vest
Košarka

Petak, 06.06.2014.

10:40

Oproštaj Dušana Kecmana 29. juna

Oproštaj od košarke legende Partizana Dušana Kecmana biće organizovan 29. juna u hali Pionir u sklopu akcije B92 “Srce na teren“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sav prihod od karata biće uplaćen Fondu B92 za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama. U revijalnoj utakmici, koju ćete u direktnom prenosu moći da gledate na TV B92, učestvovaće njegovi bivši saigrači i treneri iz Srbije i inostranstva, a karte će biti u prodaji od sledeće nedelje.

Kecman je osvojio sedam šampionskih titula sa Partizanom i četiri Jadranske lige, a između ostalog biti upamćen i po trojci 0,6 sekundi pre kraja finalne utakmice protiv Cibone na završnom turniru Jadranske lige.



Kecman će ovog meseca posetiti osnovne škole u 10 najvećih gradova Srbije, u cilju promocije sportskih vrednosti među mladima. Najtalentovaniji dečaci iz Kraljeva, Kragujevca, Kruševca, Niša, Užica, Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Čačka i Beograda, uzrasta od 11 do 14 godina, imaće priliku da učestvuju na oproštajnoj utakmici u hali Pionir.

Kecman (36) je sa Panatinaikosom 2009. godine osvojio Evroligu, prvenstvo i Kup Grčke, a igrao je još za Beopetrol, FMP, Makedonikos, Efes Pilsen, Ostende, Kijev, Roan i Monako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve