Stranci ‘večitih’ uz ugrožene

Veliki broj srpskih sportista priključio se prikupljanju pomoći za ugrožene u poplavama, a njima su se priključili i strani igrači Crvene zvezde i Partizana.

JTIzvor: B92 Srbija
Podeli

Na društvenim mrežama košarkaši ‘večitih’ apeluju na sve da pomognu koliko mogu.

Tako je Davis Bertans istakao da se nada da će se stvari što pre vratiti u normalu, a čak je promenio i svoje ime na Tviteru u “Bertans sms na 1003”, kao jasan poziv za pomoć ugroženima.

Njegovi saigrači Žofri Lovernj i Boris Dalo su na svojim profilima podelili slike kako se novčano može pomoći žrtvama poplava, dok je Leo Vesterman ‘ritvitovao’ informacije o pomoći.

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins istakao je da gleda vesti u neverici i da se moli za sve koji su pogođeni. Apel za pomoć upitio je i Jaka Blažič, koji je u videu pozvao sve Slovence da pomognu narodu u Srbiji.

.

.

.

.

.

B92 je u subotu apelovao na sve sportiste i sportske radnike da pomognu koliko mogu svim ljudima koji su ugroženi u poplavama i kojima je pomoć preko potrebna.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zahvalio se svim sportistima na pomoći, ali je istakao da je ona i dalje preko potrebna.

Više o tome kako vi možete da pomognete ugroženima pročitajte u posebnoj vesti.

NBA

Rajs: Svi smo mi MVP

Junak pobede Makabija u finalu Evrolige nad Realom Tajris Rajs rekao je da su svi igrači ‘ponosa Izraela’ zaslužili da budu MVP ‘fajnal fora’ u Milanu.

Košarka ponedeljak 19.05. 14:27 Komentara: 13