Nova vest
Košarka

Sreda, 14.05.2014.

23:45

Nikolić: Zadovoljan sam timom

Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić rekao je da je zadovoljan pobedom nad Crnokosom, posebno jer je dao šansu svim igračima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kragujevčani su na svom terenu deklasirali tim iz Kosjerića sa 109:58 i tako zabeležili petu pobedu, posle koje drže četvrto mesto na tabeli.

Crnokosa je ostvarila veliki uspeh samim tim što je superligaš, pa su došli bez takmičarskog opterećenja. Uprkos značaju meča, dao sam priliku svim igračima i zadovoljan sam učinkom. Još bitnija utakmica čeka nas za tri dana u Valjevu. Vruć je to teren, biće teško. Maksimalno ćemo se pripremiti, posebno taktički. Moramo da bude spremni psihološki da iznesemo sledeću utakmicu”, naglasio je Nikolić.

Mladi košarkaš Radničkog Jovan Novak bio je zadovoljan što je konačno dobio veću minutažu.

Crnokosa je ozbiljno ušla u ovu utakmicu. Mi smo lošije otvorili meč, ali već početkom druge četvrtine smo pronašli svoju igru i odigrali ozbiljno do kraja. Odlučujuće je bilo što smo igrali sa dosta dodavanja i trčanja, imali smo te kontranapade, gde se ekipa Crnokose nije snašla. Najbitnije je da smo omogućili treneru da odmori iskusnije i opterećenije igrače. Računao je na svih 12 igrača, među kojima sam bio i ja. Dobio sam pristojnu minutažu, na čemu sam zahvalan. Takođe, u ime svih saigrača, zahvaljujem se publici što je došla u Jezero. Napolju je nevreme, ali su izdvojili vreme i bili uz nas, svaka im čast. Pozvao bih ih, ako je ikako moguće, da nas podrže u Valjevu protiv Metalca, to nam je možda najbitnija utakmica cele sezone”, istakao je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve