Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.05.2014.

23:43

Muta: Sako skinuo iz principa

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je posle poraza od Partizana da su mu nova pravila o odevanju na mečevima Superlige Srbije smešna.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-beli’ su u meču osmog kola slavili sa 96:78, a utakmicu je obeležilo masovno skidanje sakoa u znak protesta protiv novih pravila.

Podsetimo, trener Partizana Duško Vujošević je prvo bio opomenut zbog skidanja sakoa na utakmici, potom je i kažnjen zbog istog postupka, da bi i treću utakmicu zaredom ostao bez tog odevnog predmeta na meču sa Radničkim. Navijači su odmah počeli sa skandiranjem: „Muto, skini se“, da bi i Nikolić ostao bez sakoa, kao i veći deo stručnog štaba ’crno-belih’.

Posle meča u hali „Pionir“, Nikolić je sam počeo priču o odevanju, čim se obratio novinarima.

Lep ambijent je bio ove večeri. Podržao sam skidanje sakoa, ne zbog Partizana, Crvene zvezde ili ove situacije, već iz principa. Milion puta skidao sako. Oznojim se u žaru borbe, a tako i igrači vide da je i tebi stalo. I sad ja treba da gledam šta nosim, da li imam kaiš ili slično... Smešno“, rekao je Nikolić.

Nikolić se potom osvrnuo i na poraz svog tima, četvrti u Superligi.

Što se tiče utakmice, hteo sam da razigram sve igrače i sačuvam ih za važnije utakmice“, istakao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve