Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.05.2014.

23:31

Vujošević: Pokazali smo snagu tima

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je utakmica sa Radničkim pokazala snagu njegovog tima, ali i da ekipa može bolje da igra.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Partizan je večeras pobedio Radnički sa 96:78 u osmom kolu Superlige Srbije, ali meč je obeležilo opšte skidanje sakoa, čime je iskazan bunt protiv pravila o zabrani skidanja sakoa, koje je počelo da se primenjuje u poslednjih nekoliko nedelja.

Radnički je ozbiljna ekipa, objektivno treća po kvalitetu u našoj ligi, nije lako igrati protiv njih. Ova utakmica pokazuje kvalitet ovog tima, ali i da mu ne treba suditi o jednoj lopti“, rekao je Vujošević.

Na novinarsko pitanje koliko je igra na meču sa Radničkim blizu maksimuma njegovih košarkaša, Vujošević je kratko odgovorio:

Partizan može bolje“.

Vujošević se potom osvrnuo na situaciju u klubu.

„Ovo je mlad tim, a velika većina igrača nije dobila nijednu platu za ovu godinu, ali ipak se trude i svaki trening odrade kako treba. To pokazuje da nemamo nisku tačku topljenja i da možemo da radimo i funkcionišemo i kad nemamo rezultate zbog kojih smo opstajali“, naglasio je Vujošević.

Pitanje o sakoima treneru Partizana niko nije ni stigao da postavi, već je on sam započeo izlaganje.

Znam šta hoćete da me pitate. To je smešna priča. Nikada to ne radim teatralno, ali sada malo i jesam. Uvek kad me prođe šok, pošto kroz klupu ’teče struja’, instiktivno skinem sako i bacim ga, ne razmišljam o tome. Najbolje se osećam u svom radnom odelu, a to je trenerka. Nije mi jasna tolika briga o ’kostimu’. Voleo bih da je liga regularna. Uleteo sam u provokaciju u predgrađu, ali voleo bih da se svi ponašamo normalno“, rekao je Vujošević.

Trener ’crno-belih’ rekao je i da timu predstoji teška borba, kao i da je čuo da se pominje privatizacija.

Samo ne bih voleo da vlasnika Partizana bira (premijer Srbije Aleksandar) Vučić“, rekao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve