Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.05.2014.

11:35

Hibertu pomogli Džordž i pecanje

Košarkaš Indijane Roj Hibert izjavio je da mu je Pol Džordž pomogao da prevaziđe probleme i krizu u igri koju je imao u poslednje vreme.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Roj Hibert bio je u hibernaciji, sada se napokon probudio i ubacio je Vizardsima 28 poena (10-13 iz igre), uz devet skokova i dve rampe, pa je bio najzaslužniji za trijumf Indijane.

“Dejvid Vest mi uvek govori o tome kako je biti osoba u središtu okeana koja samu sebe spasava. Niko ne može da ti doda konopac ili pojas za spasavanje. Moraš sam to da uradiš", rekao je Hibert.

On je istakao da mu je pomogao odlazak na pecanje sa Polom Džordžom.

"Osoba koja mi je najviše pomogla je Pol Džordž. Pecali smo oko dva sata i nismo pričali o košarci već o životu. On mi je rekao da su ovo problemi sa kojima mogu da se izborim. On je sjajan saigrač i cenim što je za mene uradio nešto što nije morao."

Hibert je istakao da će pokušati da veže što više dobrih partija.

"Želim da vežem nekoliko dobrih partija. Konstantnost mi nije bila prijatelj ove godine. Pokušaću da nastavim sa agresvinom igrom i da kontrolišem stvari koje mogu da se kontrolišu“, rekao je Hibert.

Indijana je ovim trijumfom izjednačila rezultat u seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve