Nova vest
Košarka

Sreda, 30.04.2014.

22:31

Pavlović: Svaka čast Zvezdi

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da je njegova ekipa pretrpela dva neuspeha, ali da ne sme da klone duhom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je na poluvremenu imao 15 poena prednosti, ali je na kraju izgubio 75:73 od Crvene zvezde.

"Ovo su sad već dva uzastopna teška poraza, ali glava gore. Ako klonemo duhom, možemo da igramo samo sve gore i gore. Duga je sezona, idemo na titulu", rekao je Pavlović novinarima posle meča.

Oba rivala ispala su prošle nedelje u polufinalu završnog turnira Jadranske lige. Zvezda je izgubila od Cibone, iako je regularni deo takmičenja završila na prvom mestu.

"Dobro smo počeli utakmicu, ali ne znam iz kog razloga smo stali u trećoj i četvrtoj četvrtini. Svaka čast Zvezdi, borila se do samog kraja i pobedila", kazao je Pavlović.

Davis Bertans je kazao da je Zvezda sa mnogo većom energijom odigrala drugo poluvreme.

"Vodili smo 15 razlike na poluvremenu, oni su to uspeli da stignu i da se približe na pet. Utakmica je posle toga bila otvorena i Zvezda je pobedila. Jednostavno krenula je sa mnogo većom energijom u drugom poluvremenu. Ovo je poraz ko poraz, moramo da se koncentrišemo na sledeću utakmicu i pobedimo", naveo je Bertans.

U narednom, šestom kolu Superlige Srbije, Partizan gostuje FMP-u, dok Zvezda dočekuje Crnokosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve