Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 21.04.2014.

09:54

Gurović: Biće teško protiv Mege

Trener FMP Železnika Milan Gurović rekao je da njegove izabranike očekuje težak meč u četvrtom kolu Superlige u kojem dočekuju Mega Vizuru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dva tima se sastaju od 18 časova u hali u Železniku, i to će im biti drugi ovosezonski duel, posle polufinala Kupa Radivoja Koraća, kada su slavili izabranici Dejana Milojevića.

Radi se o izuzetno dobroj i kvalitetnoj ekipi. Ne treba zaboraviti da je Megu jedna pobeda delila od plasmana u Evrokup i mislim da imaju izuzetno jak tim. Dovoljno je spomenuti da su mladi Jokić, Micić, Krstić i Dangubić već spremni za NBA draft, mislim da to već sledeće godine mogu da ostvare. Tu su i Veličković i Varda, prekaljeni asovi, biće nam teško i oni su apsolutni favoriti“, istakao je Gurović.

Gurović je rekao da FMP nema imperativ pobede u tom duelu, već da od svojih igrača samo traži da daju svoj maksimum.

Mi nemamo šta da izgubimo, igramo svoju igru. Rekao sam igračima da daju svoj maksimum, da budu čisti pred sobom i to je dovoljno“, rekao je Gurović.

Na našem sajtu možete da pročitate i intervju sa Milanom Gurovićem o očekivanjima u Superligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve