Nova vest
Košarka

Sreda, 16.04.2014.

14:22

Micov: Mesina je znao šta mogu

Košarkaš moskovskog CSKA Vladimir Micov rekao je da mu je trener Etore Mesina čim je došao u klub rekao šta očekuje od njega.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Za Micova kažu da je glavni šesti igrač Moskovljana, a u sredu se našao u fokusu Evrolige, pa je u mini intervjuu pričao o sebi, CSKA i mnogim drugim stvarima.

CSKA je trenutno jedan od glavnih kandidata za titulu šampiona Evrolige, a da bi došli do ‘fajnal fora’, Micova i saigrače očekuje serija sa Panatinaikosom. Prvi meč igra se u sredu od 18 časova, a serija se igra na tri pobede.

Kada sam potpisao za CSKA, Mesina me je pozvao i rekao mi šta želi od mene, da počinjem utakmice sa klupe, da unesem dosta energije. Vrlo dobro je znao šta ja mogu. U našem timu nemamo veliki broj igrača koji mogu da ostanu na klupi jer jednostavno ako treba da uđu u igru posle pet-šest minuta nemaju svoj ritam”, rekao je Micov.

Micov je istakao da je košarka timski sport i da želi da bude koristan na terenu.

Ne uzdam se u šut, idem na polaganja, a ako me ispod koša čekaju visoki i krupni igrači, onda šutiram spolja”, naglasio je Micov.

Srpski košarkaš je otkrio i ko mu je uzor.

Bodiroga je najbolji. Nisam najbrži igrač na terenu, spor sam, ali moram da budem pametan na terenu. Nije sve u brzini. Pokušavam da budem kao on”, istakao je Micov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve