Nova vest
Košarka

Sreda, 16.04.2014.

11:15

EL: Šestorica Srba za tim godine

Šestorica srpskih košarkaša nalazi se u konkurenciji za najbolji tim Evrolige za sezonu 2013/14.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Među kandidatima za ‘Ol star’ tim elitnog takmičenja su košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović, Miloš Teodosić i Nenad Krstić iz moskovskog CSKA, Nemanja Bjelica koji brani boje Fenerbahčea, Zoran Erceg iz Galatasaraja i košarkaš Unikahe Vladimir Štimac.

Od košarkaša koji brane boje srpskih klubove, uz Bogdanovića, u konkurenciji je i njegov saigrač iz Partizana Žofre Lovernj.

Glasanje za najbolji tim Evrolige obavlja se preko zvaničnog sajta tog takmičenja, a svako ko uzme učešće može da bira petoricu igrača, bez obzira na poziciju.

Očekivano, najviše kandidata za najbolji tim ima Real, a u konkurenciji su Felipe Rejes, Janis Buruzis, Nikola Mirotić, Rudi Fernandes, Serhio Ljulj i Serhio Rodriges. Među kandidatima su, između ostalih, i Alesandro Đentile i Kurtis Džerels iz Emporio Armanija, Dimitris Dijamantidis iz Panatinaikosa, Vasilis Spanulis iz Olimpijakosa, Sofoklis Skorcanitis i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve