Nova vest
Košarka

Utorak, 15.04.2014.

23:42

Paskval: Bili smo u blokadi

Trener Barselone Šavi Paskval ocenio je da je njegov tim imao velikih problema na startu utakmice sa Galatasarajem u četvrtfinalu Evrolige.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Katalonski klub je slavio na domaćem terenu rezultatom 88:71 u prvom duelu nokaut faze elitnog evropskog takmičenja protiv turskog predstavnika.

„Ovo je treći uzastopni plej-of koji loše startujemo, bili smo u blokadi na početku, nismo igrali ni odbranu ni napad. Povreda Aroja nam je išla na ruku, ali se za sledeći meč spremamo kao da će on igrati“, rekao je Paskval.

Najbolji košarkaš Galatasaraja Karlos Arojo je odigrao svega 16 minuta, povredio je skočni zglob zbog čega je morao da propusti veći deo utakmice, ali je i za to kratko vreme uspeo da upiše 14 poena i bude najefikasniji igrač svog tima.

Moramo da budemo samouvereni da ćemo slaviti u drugoj utakmici. Imamo talenta i iskustva, samo ne znam šta nam se dogodilo u drugoj deonici. Trebalo je da igramo dobru odbranu, ponekad je potrebna i doza sebičnosti. Sada samo moramo da vratimo veru u svoje mogućnosti“, istakao je Arojo.

Druga utakmica na programu je u četvrtak, takođe u Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve