Nova vest
Košarka

Utorak, 15.04.2014.

12:40

SL: Bogić Vujošević MVP drugog kola

Košarkaš Crnokose Bogić Vujošević najkorisniji je igrač drugog kola Košarkaške Superlige Srbije.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Njegov tim poražen je od Radničkog na svom parketu 90:74, a mladi plejmejker je za 24 minuta igre postigao 14 poena (6/7 slobodna bacanja, 4/5 za dva), uz sedam asistencija, dva skoka i osam iznuđenih faulova, uz ukupan indeks 31.

Na drugom mestu je košarkaš Mega Vizure Novica Veličković sa indeksom 30. On je u porazu svog tima od Metalca 77:70, ubacio 18 poena, 12 skokova i dve asistencije.

Na listi najkorisnijih je još jedan igrač Crnokose Milan Janjušević sa indekosm 29, a Marko Marinović iz Radničkog i Slobodan Dunđerski iz FMP-a sakupili su po 27 indeksnih poena.

Na listi najkorisnijih igrača Superlige Srbije posle dva odigrana kola vodi krilni centar Mega Vizure – Novica Veličković sa 51 poenom, ispred centra Crvene zvezde Telekoma – Bobija Marjanovića, koji ima dva poena manje. Plejmejker Crnokose – Bogić Vujošević se nalazi na trećem mestu sa 47 indeksnih poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve