Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.04.2014.

10:24

Srbi vode Tibingen ka sigurnoj zoni

Košarkaši Tibingena deklasirali su Artland sa 104:64 u 29. kolu Bundeslige i pet kola pre kraja šampionata imaju realne šanse da se izbore za opstanak.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Branislav Ratkovica je za 22 minuta, koliko je proveo u igri uspeo da zabeleži 12 poena uz veoma dobar šut za tri poena 3/6 i šest asistencija. Sjajni plejmejker je četvrti asistent Bundeslige sa 5.5 uspešnih dodavanja po utakmici.

U duelu se istakao još jedan igrač Tibingena sa ovih prostora, momak rođen u Jagodini pre 20 godina, Bogdan Radosavljević sa osam poena, sedam skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte, dok je najbolji na terenu bio Tajron Neš sa 22 poena i devet skokova.

U poraženom timu, čiji je dres prošle sezone nosio upravo Ratkovica, najbolji je bio Antonio Grejvs sa 18 poena.

Ekipa koju sa klupe predvodi Igor Perović u narednom kolu 17. aprila gostuje Vehti koja je poslednja na tabeli Bundeslige i ukoliko i ovaj meč reši u svoju korist biće na samo jednu pobedu od zone opstanka u kojoj su trenutno Bajrojt i Vircburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve