Nova vest
Košarka

Sreda, 02.04.2014.

09:16

TVB92: Zvezda sprema novi spektakl

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju večeras prvi meč polufinala Evrokupa, a novi spektakl iz Kombank Arene možete pratiti na televiziji B92 od 19 časova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U rasprodatoj Areni gostuje jedan od favorita ruski UNIKS koji ove sezone ima učinak 17-1 u takmičenju, a u plej-ofu je pobeđivao sa prosekom od 22,3 poena razlike.

Zvezda igra prvo polufinale u Evropi posle 15 godina, dok je tim iz Kazanja osvojio Evrokup pre tri godine. Meč počinje u 19:30, a program na TV B92 pola sata ranije.

Tim iz Tatarstana ove sezone jako retko gubi utakmice, ima samo po jedan poraz u Evrokupu i VTB ligi, a sastav čine igrači kojih se ne bi postideo ni evroligaški tim, naprotiv. Uniks s punim pravom apsolutni favorit za osvajanje Evrokupa. Šta i ko u stvari čeka Crvenu zvezdu?

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio bi zadovoljan pobedom i sa poenom razlike. Njegov kolega iz Uniksa Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora da odigra pametno i da kontroliše tempo. Bek Uniksa Nikos Zisis smatra da su navijači velika snaga Crvene zvezde.

U prvom meču drugog polufinala Evrokupa Valensija je na svom terenu savladala Njižnij Novgorod 84:75. Revanš mečevi igraju se već sledeće nedelje, 9. aprila u Rusiji. Zvezda u Kazanju igra od 17 časova.

Budite večeras u televiziju B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve