Nova vest
Košarka

Petak, 28.03.2014.

19:30

DV: U glavi nam bila Cedevita

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza od Lokomotive sa 84:73 u 12. kolu Top16 faze Evrolige da je ruski tim zasluženo slavio.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crno-beli’ su posle tog poraza ostali bez šanse da se plasiraju u četvrtfinale elitnog takmičenja, dok je Lokomotiva ostala u igru dva kola pre kraja.

Vujošević je istakao da je šampiona Srbije u ponedeljak očekuje bitna utakmica sa Cedevitom u poslednjem kolu ABA lige i da su ‘crno-beli’ u Krasnodaru razmišljali o tome.

Čestitam Lokomotivi na pobedi. Oni su kvalitetna ekipa i na papiru su bolji od nas, to su i preneli na teren. Nama je ipak u glavi bila, za nas važnija utakmica u ponedeljak sa Cedevitom, koja ima sedam, osam dana vremena za pripremu za taj meč, a mi iz ove situacije moramo da igramo tu jako važnu utakmicu”, rekao je Vujošević.

Partizan u ponedeljak dočekuje Cedevitu, a taj meč odlučiće da li će u polufinalu regionalnog takmičenja biti još jedan duel dva tima ili će doći do ‘večitog derbija’ sa Crvenom zvezdom.

Vujošević se takođe osvrnuo i na samu utakmicu u Krasnodaru.

Nismo dobro branili pik, nije tu bilo kolektivne odbrane. Ista je greška kao u Beogradu, kada je u pitanju čuvanje Lihodeja, za koga znamo da je odličan šuter. U Beogradu nas je to naučio, iako smo i pre te utakmice znali, i ovde smo pustili da dođe do nekih otvorenih pozicija. Meč je završen, samim tim i sva naša razmišljanja o njemu. Sve je usresređeno na ono što je pred nama i od čega nam jako puno toga zavisi”, dodao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve