Nova vest
Košarka

Sreda, 26.03.2014.

14:36

Vujošević: U teškom ritmu

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da se ekipa nalazi u teškom ritmu, ali da će bez kalkulacija ući u predstojeće mečeve protiv Lokomotive i Cedevite.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je u ponedeljak obezbedio F4 ABA lige, a u petak gostuje u Krasnodaru (17h).

"Teško je igrati u ovakvom ritmu, ma koliko svaka naredna utakmica bila najvažnija, ovaj put moramo da razmišljamo o dva meča. Više bi nam odgovaralo da u Rusiju putujemo čarter letom, a ne ovako da pozajmljujemo pare i idemo redovnim linijama", izjavio je Vujošević.

Prema njegovim rečima svaki meč u Evroligi je neka vrsta trofeja, borba za rejting i respekt.

"Ekipa Lokomotive je napadačka, popunjena na svim pozicijama, koja je sa velikim ambicijama ušla u Evroligu. Sponzori su im Železnice Rusije, nemaju limite kada je budžet u pitanju, napravili su dobar tim i čeka nas protivnik koji je zainteresovan za plasman medju najboljih osam", naveo je Vujošević.

Trener crno-belih dodao je da ne zna da li je Amerikanac Tarens Kinzi otputovao na preglede u Ameriku i da se bavi igračima koji su na treninzima.

"Otkada je Todorić doveo sveštenika nemam problema sa povredama", našalio se Vujošević.

Utakmica 12. kola F grupe Top 16 faze Evrolige između Lokomotive i Partizana igra se u petak od 17 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve