Nova vest
Košarka

Sreda, 26.03.2014.

12:52

MZT: Neprimerena reakcija Čovića

Čelnici skopskog MZT-a nezadovoljni su reakcijom prvog čoveka KK Crvena zvezda Telekom Nebojše Čovića u vezi sa sukobom igrača dva tima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nakon što su Marko Tejić i Đorđi Čekovski imali fizički obračun u nedelju u Pioniru, Čović je rekao da je Tejić ispravno reagovao i da je "trebalo jače da ga udari".

Izvršni direktor MZT-a Vidoje Sekuloski je rekao da Čović diže tenziju za gostovanje Zvezde u Skoplju koje je očigledno zaboravio, a kritikovao je i trenera crveno-belih Dejana Radonjića jer nije opomenuo igrača.

"Povici na linč od prvog čoveka crveno-belih su krajnje neprimerena reakcija, posebno zbog činjenice da je vinovnik incidenta igrač domaćeg kluba. Zna li Čović da Crvena zvezda treba ponovo da gostuje u Skoplju, da li je svestan šta priča, nepotrebno diže tenziju pred naredni meč. Ove izjave gospodina Čovića prešle su granicu onoga što se zove opšta kulutra, a kamoli sportsku kulturu. Nedolična je i izjava trenera Radonjića na konferenciji za novinare, umesto da opomene svog igrača, optužio je Čekovskog", rekao je Sekuloski.

Radonjić je istakao da ništa ne može da zameri Tejiću, zato što je njegov igrač bio udaren. Povodom incidenta se oglasio i prvi čovek Zvezde Nebojša Čović, koji je rekao da je Tejić trebalo jače da udari Čekovskog. Oba igrača su suspendovana, a klubovi novčano kažnjeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve