Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.03.2014.

18:46

Antić uzburkao košarkašku Grčku

Krilni centar Atlante Pero Antić uzdrmao je košarkašku Grčku svojim tvitovima i to iz daleke SAD.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Naime, nekadašnji košarkaš Olimpijakosa i Crvene zvezde ’isprozivao’ je trenera Jorgosa Barcokasa iako razlog još uvek nije poznat.

„Olimpijakos nije Barcokas ili Antić. To je klub sa velikom istorijom!“

„Ja sam davao 1000% za Olimpijakos, ali nikada nisam potpisao za neki drugi klub pre kraja sezone! A neko je potpisao za Fenerbahče pre finala. Tako možete da vidite ko voli Olimpijkos, a ko ga koristi zbog para. Duda Ivković je napustuio ekipu i ostvaio je na autopilotu i osvojili smo Evroligu ponovo, to je istina! Ja stojim iza svojih reči“, napisao je Antić i nešto kasnije pokušao da objasni:

„Ne želim da stvaram probleme ekipi koju volim svojim tvitovima. Porodica Angelopulos je uložila mnogo, navijači su uložili mnogo, kao i Spanulis, Printezis, Perperoglu i ostali momci. Ja sam samo bivši igrač, ludi navijač i govorim ono što osećam. Želim da vidim kako Oliompijakos podiže trofej Evrolige u Milanu treći put u nizu“, dodao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve