Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.03.2014.

15:21

Braun slobodan, ide u Kliperse?

Nekadašnji najbolji strelac Evrolige Bobi Braun postao je slobodan agent pošto se završila sezona u kineskom košarkaškom prvenstvu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Američki plejmejker je obeležio takmičenje postigavši 74 poena za Donguan u duelu sa Sičuanom, a nedostajao mu je poen da obori rekord Kvinsija Dubija.

Ekipa Donguana je nije uspela da se plasira u plej-of, tako da je Braun ostao bez ugovora, a prema nezvaničnim informacijama za njegove usluge interesuju se Klipersi.

Zenit karijere doživeo je u Montepaskiju iz Sijene u sezoni 2012/13 kada je dobio nagradu Alfonso Ford za najboljeg strelca, na 24 utakmice u elitnom takmičenju prosečno je postizao skoro 19 poena, a u deset mečeva je imao preko 20 poena.

U Kini je svoje procente značajno povećao, po utakmici je ubacivao skoro 31 poen uz četiri skoka i nešto manje od šest asistencija.

Pored Montepaskija i Donguana u karijeri je nastupao za Albu iz Berlina, Sakramento, Minesotu, Nju Orleans, Kliperse, Prokom, Aris i Oldenburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve