Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.03.2014.

00:49

Milojević: Dali su nam šansu

Trener Mega Vizure Dejan Milojević istakao je posle pobede u Kragujevcu da je njegov tim imao sreće što je gubio samo 12 poena na poluvremenu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Vizura je u nastavku uspela da preokrene u Jezeru i savlada Radnički 86:84, čime je povećala svoje šanse da se plasira u Evrokup naredne sezone.

"Rekao sam kolegi Nikoliću na poluvremenu da je bila sreća što je samo 12 razlike. Bili smo bili zreli za 20. Međutim, rival nam je u nastavku dao šansu. Dva-tri napada su bila dovoljna da se vratimo u utakmicu", rekao je Milojević.

Vizura je pre svega sjajom odbranom u nastavku izborila egal, a onda bila prisebnija u penal završnici u Kragujevcu.

"Bila je ovo utakmica sa dva potpuno različita poluvremena. Jako loše smo igrali u prvom, nismo ličili na sebe. Radnički je to znao da kazni, ali ne koliko je mogao. Igrali smo agresivnije u odbrani i skidali razliku. Drago mi je da smo pobedili", dodao je trener Vizure.

Igrač tima iz Smedereva Pavle Reljić je istakao presing na igrače Radničkog kao ključ preokreta u nastavku meča.

"Ovo je bitna pobeda za nas. Ušli smo mnogo mekano u meč, dugo nam je trebalo da se probudimo. Dogovorili smo se na poluvremenu da odigramo muški, mnogo jače, tako smo i uradili. Vršili smo pritisak na igrače Radničkog sve vreme i to nam se na kraju isplatilo. Ovo mi je jedna od najdražih pobeda. Trener nam je rekao u svlačionici da je ekipa jaka koliko je jak dvanaesti igrač. Ja sam u ovoj utakmici dobio šansu i drago mi je da je iskoristio", rekao je Reljić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve