Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.03.2014.

00:36

Muta: Niko nikog ne poštuje u timu

Trener Radničkog Miroslav Nikolić istakao je da u njegovom timu niko nikog ne poštuje, nakon sedmog poraza u Jezeru ove sezone u ABA ligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Radnički je poražen u malom srpskom derbiju od Mega Vizure 86:84, čime je šanse da i sledeće sezone igra u Evropi sveo na minimum.

"Mi smo u glavi pomislili da smo utakmicu dobili već na poluvremenu, pa smo prestali da se borimo, da se bacamo za loptu. Rival ima jače centre, trebalo je da prodorima rešavamo, a ne da nam šut za tri poena bude osnov igre", rekao je Nikolić.

Trener Radničkog je kritikovao svoje igrače, a pohvalio rivalove.

"Niko nikog ne poštuje u ovom timu, a na naišli smo na ekipu koja igra vrlo dobro. Klinci igraju odlično, trče kontranapade sa dosta pasova i zasluženo su nas pobedili", dodao je Muta Nikolić.

Plejmejker Radničkog Marko Marinović imao je šut za pobedu, ali nije uspeo da pogodi trojku u završnici meča.

"Krivo mi je što smo izgubili. Imali smo dobro prvo poluvreme, a u drugom neshvatljiv pad. Nema alibija. Nismo ispoštovali ništa od onoga što smo se dogovorili. U prvom poluvremenu smo imali šansu da razlika bude i veća, ali to nismo iskoristili. Bilo je nekih šansi na kraju, ali možda sam i ja direktno uticao što nismo imali prednost. Čestitam Mega Vizuri na pobedi. Moramo i dalje da radimo. Očigledno je da je došlo do pada u našoj igri od kada smo prestali da igramo Evrokup i u ritmu subota-sreda. Još uvek se, kao, privikavamo na taj režim rada. Idemo dalje. Imamo još tri meč lopte, potrebna nam je jedna pobeda da bismo obezbedili opstanak u ABA ligi. Dakle, tu su još tri finala do kraja prvenstva", rekao je Marinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve