Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.02.2014.

20:33

DV: Bogdan ne ide na kraju sezone

Trener Partizana Duško Vujošević u izjavi za Mondo demantovao je pisanje sajta Eurohoops da će Bogdan Bogdanović preći u Fenerbahče na kraju ove sezone.

Izvor: B92, Mondo

Autor:B92, Mondo

Default images

"Bogdan je igrač Partizana i svoj čovek. Nije u funkciji bilo koga. On ima ugovor i dogovor da ostane u Partizanu sezonu posle ove jer je potrebno još vremena da se smanje oscilacije u njegovoj igri, da postane stabilna ličnost i vrati klubu ono što je u njega uložio".

"Posle toga može i u Fenerbahče i u Panatinaikos i u neki drugi evropski klub. To zavisi od tržišta. Ili u NBA ligu", rekao je Vujošević za Mondo.

"Priče u stranim medijima verovatno idu od Ace Raškovića, pošto je on i Željkov menadžer i verovatno ima želju da Bogdana odvede tamo. Međutim, Bogdan niti je prodat, niti se nekome obećao", dodao je trener crno-belih.

Bogdanović je rođen 1992. godine, a trenutno je najbolji strelac Top 16 faze Evrolige sa 20,9 poena po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

4 h

U fokusu

Vidi sve