Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.02.2014.

16:55

Litvanski reprezentativac u Vršcu

Litvanski plejmejker Mantas Mockevičus, pojačao je ekipu Vršca, a klub koji se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije stiže iz redova Palange.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

21-godišnji Mockevičus je u dosadašnjem delu sezone u Litvaniji prosečno beležio 11.8 poena, 3.3 skoka, 3.1 asistenciju i 3.4 izgubljene lopte za 25 minuta na terenu.

Vršac se pojačava ne bi li u poslednjih sedam kola popravio svoju poziciju na tabeli, trenutno su deveti na tabeli sa dve pobede od Metalca, koji drži četvrtu poziciju koja vodi u Superligu.

Litvanski košarkaš je nastupao za svoju zemlju u selekcijama do 16, 18 i 20 godina, a 2009. godine je sa reprezentacijom do 16 godina osvojio srebrnu medalju

Mockevičus, koji je visok 188 centimetara i ima 21 godinu, prošao je lekarske preglede i obavio formalnosti u Košarkaškom savezu Srbije pa će moći će da zaigra za svoj novi tim već u subotu, kada Vršac gostuje Borcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve