Nova vest
Košarka

Sreda, 12.02.2014.

19:23

Lavrinovič otišao pred Partizan

Ekipa Žagirisa znatno je oslabljena pred gostovanje Partizana u Top 16 fazi Evrolige, Kaunas je napustio Kšištov Lavrinovič.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sjajni krilni centar prešao je u redove španske Valensija sa kojom je potpisao ugovor do kraja sezone.

Lavrinovič je ove sezone u EL prosečno beležio 7,2 poena uz 3,4 skoka. Ima 34 godine, a tokom karijere je nastupao za Ural, Dinamo Moskvi, UNIKS i Montepaski. Njegov rođeni brat igra Darijuš igra za Budiveljnik

"Šteta je što gubimo igrača ovog novia, ali svi znaju u kakvom je klub stanju, nismo mogli ništa da učinimo. Strani klubovi su pokazali interesovanje, a nama je potrebno finansijsko rasterećenja. Imali smo na početku sezone dogovor sa Kšištof može da ode, a mi držimo reč. Spremni smo i sposobni da popunimo upražnjeno mesto", rekao je direktor Žalgirisa Paulis Motieunas.

Partizan u četvrtak gostuje Žalgirisu (18:45), ekipi koja je jedina bez pobede u Top 16 fazi. Crno-beli imaju jedan trijumf, a novi bi ih vratio u igru za plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve