Nova vest
Košarka

Sreda, 12.02.2014.

09:55

Sale za B92: Momci su najvažniji

Na televiziji B92 očekuje Vas košarkaško veče, od 20 časova na programu je meč Bilbao – Crvena zvezda, a potom ekskluzivni intervju sa Aleksandrom Đorđevićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Intervju sa novim selektorom reprezentacije Srbije na programu je od 22.20, a u razgovoru sa Milošem Šaranović on je pričao o šansama našeg tima na Svetskom prvenstvu, o tome kada ćemo ponovo biti favoriti i u kojim aspektima zaostajemo od boljih od nas.

U ekskluzivnom intervjuu za B92 legendarni srpski košarkaš je pričao i o košarci nekada i sada, rivalstvu Partizana i Crvene zvezde, ali i još mnogim stvarima.

U ovom periodu, momci su najvažniji. I oni koji obuku dres i ja moramo da učinimo sve da njihovo samopouzdanje raste, da postanu toga svesni i onda da sav svoj talenat prospu na teren i donesu nam dobre rezultate. Ne volim da poredim epohe, svako vreme nosi svoje šampione, svako od njih je dovoljno jak i originalan da ne treba da se poredi ni sa kim“, rekao Đorđević za B92.

To je samo jedan deo intervjua, a ostatak ćete moći da čujete u 22.20. Zato, budite uz nas već od 20 časa, kada počinje košarkaški program na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve