Nova vest
Košarka

Petak, 07.02.2014.

09:54

Partizan na FMP, Vizura i Crnokosa

U petak se igraju preostala dva četvrtfinalna meča Kupa Radivoja Koraća, Partizan NIS igra protiv FMP-a (18:30), dok će rival Mega Vizuri biti Crnokosa (21:00).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pobednici ovih duela biće rivali u polufinalu u subotu od 21:00, a prvi par čine Crvena zvezda Telekom i Radnički Kragujevac (subota, 17:00).

Rival Partizanu je najbolji tim Košarkaške lige Srbije, FMP ima skor 13-5 ove sezone, dok će Vizura igrati sa drugim najboljim timom KSL (12-6).

Partizan će u KRK prema rečima trenera Duška Vujoševića štedeti ključne igrače zbog povreda nekoliko prvotimaca, pa će veću šansu dobiti igrači sa manjom minutažom u protekloj sezoni.

Vizura će verovatno pokušati da iskoristi ovo i domogne se finala, ali prvo mora da preskoči prepreku iz Kosjerića.

"Naša ekipa ulazi maksimalno motivisano i hrabro u završnicu Kupa Radivoja Koraća i probaćemo da dođemo do samog finala, a u finalu je sve moguće. Meč sa Crnokosom neće biti lak, ekipa mora biti oprezna i ne sme da potceni protivnika i ako sa takvim pristupom budemo ušli u ovaj duel verujem u našu pobedu i svi igrači će moći da se razigraju za polufinale. Kada govorimo o glavnim favoritima za osvajanje ’’žućkove levice’’ to su, naravno, Partizan i Crvena zvezda. To su, ipak, naša dva najdominantnija tima bez obzira što Partizan ima problema sa povredama i što je Zvezda ostala bez Šilba i Cvetkovića i što je Mitrović povređen", istakao je Nemanja Krstić.

Zvezda i Radnički su u četvrtak savladali Borac i OKK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve