Nova vest
Košarka

Sreda, 29.01.2014.

19:21

Sneg odlaže meč Atlanta-Detroit

Meč između Atlante i Detroita otkazan je zbog nevremena koje je zadesilo Džordžiju. Termin održavanja meča biće naknadno utvrđen.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Ovo će biti treća utakmica koja je otkazana ove sezone. Prve dve utakmice bili su mečevi Milvoki - Toronto i Minesota - San Antonio.

Ovo je prvi meč u NBA koji je otkazan zbog lošeg vremena posle utakmice Čikago - Indijana, koja je sa 26. decembra 2012. pomerena na 4. februar 2013. godine.

Meč Milvoki - Toronto je prekinut u prvoj četvrtini zbog klizavog parketa, dok je utakmica Minesota - San Antonio koja je trebala biti odigrana u Meksiku otkazana zbog dima u hali.

Prošle sezone, 15. aprila 2013, bila je otkazana i utakmica Boston - Indijana nakon terorističkih napada u Bostonu.

Sneg koji je pao prouzrokovao je velike probleme na aerodromu u Atlanti, pa je na najprometnijem svetskom aerodromu otkazano 930 letova.

Atlanta je trenutno četvrta u Istočnoj konferenciji, dok je Detroit deveti. Sledeći meč obe ekipe igraju protiv Filadelfije. Atlanta gostuje 76ersima u petak, dok ih Detroit dočekuje dan kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve