Nova vest
Košarka

Sreda, 29.01.2014.

13:48

Divac i Rađa na Volkova u Beogradu

Mnoge legende evropske košarke, među njima Aleksandar Volkov, Dino Rađa, Predrag Danilović i Zoran Slavnić učestvovaće na Ol-star utakmici studenata i veterana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ol-star mečevi između ekipa Istoka (SSSR) i Zapada (Jugoslavija) na programu je u subotu, prvog februara, u beogradskom „Pioniru“.

Ovaj dogadjaj je samo najava buduće regionalne univerzitetske lige koja treba da startuje 22. februara u Novom Sadu a koja će predstavljadi diviziju zapad Internacionalne studentske košarkaške lige (ISBL).

Osim Rađe i Sabonisa, učešće su uzeli mnogi velikani evropske košarke, kao što su , Sergej Panov, Nikolaj Derogin, Evgenij Pašutin, Žan Tabak, Milenko Topić, Srećko Jarić, Nebojša Zorkić, Dejan Tomašević, Milan Gurović, Dragan Tarlać.

Meč će biti organizaciji Univerzitetskog sportskog saveza Srbije a pod patronatom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i na osnovu potpisanog memoranduma o saradnji zemalja regiona na polju studentskog sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve