Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.01.2014.

19:20

Panionios pred Zvezdu prvi u Grčkoj

Košarkaši Panioniosa pobedili su Panelefsinijakos sa 92:70 u poslednjoj utakmici pred gostovanje Crvenoj zvezdi Telekom u Evrokupu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Najbolji igrač u pobedničkom timu bio je srpski košarkaš Uroš Duvnjak, koji je za manje od 26 minuta postigao 17 poena, šest skokova i dve asistencije.

Zahvaljujući tom trijumfu, Panionios sada ima 25 bodova, isto koliko i vodeci Panatinaikos, koji tek igra derbi kola sa vecitim rivalom Olimpijakosom.

Uz srpskog košarkaša u pobedničkom timu istakao se Mekolum sa 18 poena i pet asistencija, dok je Papamakarios bio najbolji u Panelefsinijakosu postigao 15 poena, jedan više od Džonsa, koji je imao i devet skokova.

Košarkaši Panioniosa za sada nemaju nijednu pobedu u drugoj fazi Evrokupa, pošto su prva dva kola poraženi od Nižnjeg Novgoroda i Bilbaa. U trećem kolu, u sredu od 19.15 u hali Pionir, gostuje Crvenoj zvezdi Telekom koja ima po pobedu i poraz.

U narednom kolu grčkog šampionata Duvnjak i saigrači igraće na strani, protiv Trikale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve