Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.01.2014.

13:29

Vujošević: Zadar važan kao CSKA

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je utakmica protiv Zadra podjednako važna kao i meč koju su crno-beli dobili protiv CSKA u Evroligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Dobro je poznato da samo preko Jadranske lige dolazimo u poziciju da i sledeće godine igramo u Evroligi. Čeka nas veoma teška utakmica, verujem da će biti puna dvorana, koja će dati maksimalnu podršku njihovom timu. Naravno, očekujem i odličnu reakciju naših igrača s obziropm na značaj meča koji nas čeka u Zadru", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Vujošević je poručio da Zadar zahteva maksimalan oprez jer je reč o tradicionalno neugodnom protivniku još iz vremena bivše Jugoslavije.

"Zadar je grad košarke gde ljudi jako dobro prepoznaju igru i jako dobro resprektuju kvalitet, samim tim i protivnika. Ekipa Zadra, s obzirom na tim koji ima, nije zabeležila očekivane rezultate od početka sezone. Uspeli su da uprkos finansijskim problemima formiraju respektabilan sastav, koji će sigurno nastojati da u drugom delu sezone pobegne sa začelja tabele", dodao je Vujošević.

Crno-beli se nalaze na trećoj poziciji sa učinkom od 12 pobeda i četri poraza, dok je Zadar poslednji na tabeli sa skorom 5-11.

Poslednji meč 17. kola Jadranske lige Zadar – Partizan igra se u ponedeljak od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve