Nova vest
Košarka

Petak, 27.12.2013.

14:52

Cvetković pozajmljen MZT

Mladi plejmejker Crvene zvezde Telekom Aleksandar Cvetković igraće do kraja naredne sezone u skopskom MZT na pozajmici.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Cvetković je naime bio nezadovoljan minutažom u crveno-belom dresu, pa je od uprave kluba tražio da ode negde gde će igrati.

Ove sezone Cvetković je u ABA ligi igrao prosečno 7,8 minuta i za to vreme je imao 2,3 poena i1,5 asistencija po meču.

Cvetković ima 20 godina, visok je 188cm i dete je Crvene zvezde. Njegova zamena u timu već na utakmici protiv Širokog u subotu biće Nikola Rebić, momak rođen 1995. godine.

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Cvetković bio nestrpljiv.

“On je nakon jedne vrlo teške povrede i duge rehabilitacije ušao u sezonu sa našom idejom i željom da uz veliki rad i neophodno strpljenje dođemo do pozicije da svi zajedno budemo zadovoljni. Očigledno je da je došlo do nestrpljenja, to je iskazano kroz osećaj koji je ukazao svima nama da treba da nađemo najbolje rešenje i za Cvetkovića i za Zvezdu. Iz tog razloga, mi ćemo već protiv Širokog umesto Cvetkovića imati novog mladog igrača u timu, Rebića. On je još mlađi od Cvetkovića s obzirom da je 1995. godište. Kroz kvalitetan odnos i pažnju prema igračima koji u narednom periodu treba da budu nosioci crveno-belog dresa doći ćemo do rešenja koje je kvalitetno za sve nas”, konstatovao je Radonjić, koji je rekao da će Rebić već od subote biti u timu:

“Radi se o igraču koji je od prvog dana priprema sa nama, prošao je sve što je potrebno. Perspektivan je košarkaš i zbog toga će biti naše opredeljenje u budućnosti. Ovo se ne odnosi samo na njega, već i na sve druge mlade igrače koji će participarati u timu i ove, a i narednih sezona”, zaključio je Dejan Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve