Nova vest
Košarka

Petak, 27.12.2013.

09:00

Gagi za B92: Navikli smo na umor

Iako su mu tek 24 godine on već ima status veterana. Dragan Milosavljević je kapiten Partizana NIS koji dominira duže od decenije našom košarkom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Momak koji je rešio najneizvesniju završnicu sezone u prethodnih nekoliko godina pričao je u novogodišnjem intervjuu za B92 o 'paklu' koji čeka Partizan u nastavku sezone, svojoj transformaciji na parketu, odnosima u timu, treneru Dušku Vujoševiću i selektoru Aleksandru Đorđeviću, kao i planovima za budućnost.

Sportska redakcija B92 kao pred svake novogodišnje i Božićne praznike spremila je svojim čitaocima posebne osvrte na sve ono što se desilo tokom prethodne godine. U narednih nekoliko dana očekuje vas pregršt analiza i intervjua koji će zaokružiti godinu za nama.

U četvrtak ste mogli da pročitate kako izgleda biti fudbalerka u Barseloni, a sada je na redu kapiten KK Partizan.

"Jako uspešna prošla sezona gde smo osvojili dve titule. Ove godine smo se plasirali i u Top 16 što je veliki uspeh za ovako mladu ekipu. Glavne konkurente smo dobili velikom razlikom, a u Istanbulu napravili veliki podvig dobivši Fenerbahče", rekao je Milosavljević na početku razgovora za B92.

Kompletan razgovor sa Draganom Milosavljevićem pročitajte u našoj rubrici intervjui.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve