Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.12.2013.

23:59

Nema zainteresovanih za KRK

Nakon odustajanja Niša nijedan drugi grad u Srbiji se nije kandidovao za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća od 6. do 9. februara.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Niš je osustao zbog "finansijskih i bezbednosnih razloga", a iako je potpredsednik KSS Dejan Tomašević saopštio da je Beograd glavni kandidat, zvanične ponude još uvek nema.

"Beograd ostaje kao opcija, ali je želja KSS da domaćin bude neki drugi grad. Sva košarkaška dešavanja vezana su za Beograd, tako da bi bilo dobro da se ovo takmičenje održi na nekom drugom mestu", rekao je Tomašević.

Spekuliše se da bi eventualni domaćin mogao da bude Novi Sad, ali nakon procene da li može da ispuni finansijske i logističke uslove.

"Imamo naznake da postoji interesovanje, ali zasada nismo dobili nijednu prijavu. Čekamo da vidimo da li lokalne vlasti mogu da obezbede sve što je potrebno za organizaciju turnira. Do kraja nedelje trebalo bi da bude poznato ko će ugostiti naših osam najboljih ekipa", dodao je Tomašević.

Niš je bio domaćin četiri od poslednjih šest turnira KRK, a prošle sezone igralo se u Kragujevcu gde je nakon velikih problema sa navijačima u slavila Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve