Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.12.2013.

13:09

Kobi tužan jer nije igrao na Božić

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant tužan je što je zbog povrede propustio utakmicu sa Majamijem, koja se igrala na Božić.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Brajant je u poslednjih 15 godina odigrao svaku utakmicu koja se igrala na Božić, ali je ovu propustio zbog povrede levog kolena. Očekuje se da će pauzirati četiri do šest nedelja.

"Čudno mi je što ne igram na Božić. To mi je nepoznato osećanje, ali došao sam da podržim saigrače", rekao je Brajant pre početka utakmice koju su Lejkersi izgubili od aktuelnog šampiona Majamija sa 101:95.

Majami je tako ostvario šestu uzastopnu pobedu, dok su Lejkersi pretrpeli treći poraz u nizu.

Brajant se 8. decembra vratio na teren posle pauze od skoro osam meseci zbog povrede Ahilove tetive. On se ponovo povredio 17. decembra protiv Memfisa, što je bila njegova četvrta utakmica u pet dana.

Brajant u prvi mah nije mislio da se radi o ozbiljnijoj povredi. On je povredio koleno krajem treće četvrtine, ali se vratio u igru i pomogao Lejkersima da pobede Memfis, postigavši 21 poen za 32 minuta.

"Nisam znao da je ozbiljno. Mislio sam da se lekar šali sa mnom", rekao je Brajant i dodao da ga dodatno motivišu priče da se ove sezone neće više vratiti na teren.

"To je ista, stara pesma, koja se sada malo glasnije peva. Takve stvari će mi samo pomoći da se oporavim", rekao je on.

Upitan da li postoji mogućnost da se ove sezone ipak ne vrati na teren, Brajant je rekao: "Ne da ja znam".

Uprava Lejkersa je u novembru produžila ugovor sa Brajantom na još dve godine, vredan 48,5 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve