Nova vest
Košarka

Četvrtak, 12.12.2013.

21:53

Bjelica: Zvezda može sa svima

Košarkaš Laborala Milko Bjelica rekao je da je Crvena zvezda kvalitetna ekipa koja može da parira svakom evropskom klubu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda je kao domaćin savladala Laboral Kuču sa 81:65 u pretposlednjem kolu Grupe D Evrolige, ali je ranije ostala bez šanse za plasman u Top 16 fazu.

"Pratim Zvezdu i našu košarku ove sezone i crveno-beli mogu da pariraju svima u Evropi. Nisu se obrukali i želim im svu sreću u Evrokupu. Oni su protiv nas igrali bez pritiska, veoma motivisani i zasluženo slavili", rekao je Bjelica.

Bjelici ugovor sa Laboralom ističe krajem meseca.

"Želim da ostanem da igram Evroligu na ovom nivou, tako da Laboral ima prednost u odnosu na ostale klubovi, ali ima vremena kada je moja budućost u pitanju", kazao je Bjelica.

Zvezda posle povrede Luke Mitrovića ima problema na poziciji krilnog centra, a Bjelica je naveo da nije razgovarao sa čelnicima beogradskog kluba.

"Nisam razgovarao ni sa kim iz Zvezde, daleko je bilo za to, ali sada ima mnogo više prostora i sve je moguće", rekao je reprezentativac Crne Gore.

Bjelica je nastupao za Crvenu zvezdu od 2001. do 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve