Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.12.2013.

10:37

"Jaru zbog majke pobegao u Ameriku"

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić izjavio je za Žurnal da je Muftau Jaru pobegao u Ameriku zbog bolesne majke.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Kragujevački klub suspendovao je Jarua zbog teških povreda disciplinskog pravilnika i ugovornih obaveza, a prema Nikolićevim rečima, košarkaš je pobegao u Ameriku a da se nikome nije javio.

"Apsolutno nikakvih sukoba sa njim nije bilo, nije bilo konflikta nikakve vrste. Poslednjih mesec dana hteo je da ide kući, govorio da pati ovde, da mu je bolesna majka."

"U subotu smo saznali da je pobegao i otišao u Ameriku, a da se nikome nije javio. Spakovao se, uzeo taksi i otišao. Nije se ni pozdravio, iz čista mira", rekao je Nikolić je istako da bi ga pustio da ode na neko vreme tamo, ali Jaru je tražio da raskine ugovor i za stalno ode.

"Tražio je da ode za stalno. Da je tražio odsustvo zbog takve stvari, sigurno bih ga pustio. Međutim, on je hteo da ode, da raskine ugovor, ali nikakvog osnova za tako nešto nije imao. Znali smo da će, posle dobrih partija po dolasku u Kragujevac, mnogo klubova hteti da ga uzme, zbog čega smo ga i isplaćivali do poslednjeg dogovorenog iznosa. Suspendovali smo ga, a o svemu obavestili FIBA", rekao je trener kragujevačke ekipe za Žurnal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve