Nova vest
Košarka

Sreda, 27.11.2013.

21:57

"Navijači Makabija poštuju Zvezdu"

Krilni košarkaš Makabija Gaj Pnini izjavio je da navijači Makabija poštuju pristalice Crvene zvezde

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Velika prašina se digla oko transparenta iz Tel Aviva "We are Maccabi, who the f*c* are you. Pnini kaže da je to bilo bespotrebno.

„Znam da navijači Makabija nisu želeli da uvrede navijače Zvezde, siguran sam da ih poštuju. I mi kao tim poštujemo Zvezdu, kao i Zvezda nas. Ja uživam u Pioniru, srpski navijači su možda najbolji u Evropi“, rekao je Pnini pred meč u četvrtak (19h) u okviru sedmog kola Evrolige.

„Kada sam ja bio u FMP-u, to je bio manji tim nego sada Zvezda, ali sećam se ljudi, bilo mi je zaista lepo“, dodao je Pnini.

Krilni igrač Makabija očekuje izvanrednu atmosferu u Pioniru.

„Zvezda je pokazala da je istinski evroligaški tim, posebno u Pioniru, gde mogu da pobede svakoga. Mi moramo da se koncentrišemo na svoju igru, da kontrolišemo tempo i da ne dozvolimo da nas publika omete. Biće drugačija od utakmice od prve, očekujem težak posao. Nismo u najboljoj situaciji, beležili smo neke poraze, ali mislim da je Pionir pravo mesto da se vratimo na pravi put. Očekujem sjajnu utakmicu i odličnu atmosferu“, zaključio je Pnini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve