Nova vest
Košarka

Subota, 09.11.2013.

23:43

Milojević: Pobedio je srećniji tim

Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da njegov tim nije imao sreće u porazu od Cibone (98:96) posle produžetka u sedmom kolu ABA lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Mi smo odigrali dobro, pokazali smo da možemo da igramo s vrhunskim klubovima i igračima jer je Cibona za mene vrhunski tim, od trenera do igrača, i pitanje je samo kada će proigrati.

„Mi smo kontrolisali veći deo utakmice, iskoristili smo našu mladost i energiju koju imamo. Na kraju nismo bili koncentrirani, promašili smo bacanja za pobedu, nismo zagradili poslednji šut, otišli smou produžetak i izgubili. Ipak, pokazali smo da smo na pravom putu, radimo dobar posao. Šteta, na dva razlike smo imali dva bacanja, branili smo poslednji napad, ali nismo zagradili, to je sport“, rekao je Milojević posle poraza.

Ratko Varda, koji je imao indeks korisnosti 40, rekao je da je njegov tim izgubio dobijen meč i dodao je:

„Mojom glupošču otišli smo produžetak, nisam zagradio Šarića. Šteta, ali nije nezasluženo na kraju, oni su izgleda više želeli pobedu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve