Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.10.2013.

21:04

Bagackis: Partizan mlad? Sr**e

Trener Budiveljnika Aigars Bagackis smatra da je njegov tim strpljivo čekao šansu i iskoristio je da pobedi Partizan NIS.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Ukrajinski tim je do istorijske pobede u Evroligi stigao sa 74:69, nakon neizvesnog i izjednačenog meča u Kijevu.

"Znali smo ko su najbolji strelci, čak i u trenucima kada su Milosavljevići Bogdanović pogađali lude šuteve, ostali smo mirni. Čekali smo naše momente, jer utakmica uvek ponudi šansu. Važno je da znaš da je iskoristiš. Pobedio je tim koji je trebalo da dobije", rekao je Bagackis.

Njegov kolega Duško Vujošević bio je zadovoljan i pored poraza, istakavši da je njegov tim ipak najmlađi u takmičenu. Bagackis kritikuje takav stav.

"Video sam da neki novinari računaju kako je Partizan izuzetno mlad. To je sr..e. To je klub koji celog života igra najjače takmičenje, njegovi igrači moraju da znaju kako da se nose sa pritiskom, pred mnogo navijača. Nisam računao da smo favoriti u ovom meču, posebno jer nismo igrali baš dobro u prethodnim utakmicama, a Partizan je došao sa dve velike pobede. To je za nas bio veliki pritisak", istakao je trener Budiveljnika.

Ukrajinski šampion posle tri kola ima pobedu i dva poraza u Grupi A, a u narednom kolu gostuje Nanteru u Francuskoj 8. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve