Nova vest
Košarka

Petak, 11.10.2013.

14:02

Radonjić: Moramo još da radimo

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegovom timu potrebno još dosta vremena i rada kako bi dostigao maksimalnu formu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Zvezda je u pripremnom periodu zabeležila 13 pobeda iz isto toliko utakmica, dok je na startu ABA lige izgubila od Širokog 80:79, a potom pobedila Igokeu sa 72:52.

’Crveno-bele’ u subotu očekuje prvi duel ove sezone pred svojim navijačima, a rival od 21 čas u hali „Pionir“ biće im Radnički.

Evidentno je da će biti potrebno još dosta rada i treninga da bismo došli do optimalnog nivoa. Pokušaćemo da kroz svakodnevni rad napredujemo i potrebno nam je još dosta vremena, ali i strpljenja, bez obzira što smo u pripremnom perodu imali odlične rezultate“, rekao je Radonjić.

Radonjić je pohvalio igru svog tima sa gostovanja u Laktašima i napomenuo da je to recept kako bi Zvezda trebalo da izgleda protiv Radničkog iz Kragujevca i u nastavku sezone.

Očekuje nas utakmica na našem parketu, pred nadam se punim tribinama. Radnički je startovao izvanredno, u ovom trenutku igraju najlepše u ligi i nalaze se u najboljoj formi. Imaju izuzetno kvalitetne individualce koji deluju u okviru sistema“, naglasio je Radonjić.

Povređeni centar Raško Katića propustiće meč sa Kragujevčanima, a ekipi bi trebalo da se priključi u ponedeljak.

Radonjić je, takođe, rekao da je Jadranska liga mnogo kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu, o čemu svedoče uvodni mečevi regionalnog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve