Nova vest
Košarka

Nedelja, 06.10.2013.

19:39

Vujošević: Ekipa nema limita

Partizan NIS sjajno je odigrao na startu ABA lige, a trener Duško Vujošević smatra da je tim pokazao da nema limite.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crno-beli" su savladali Igokeu 67:56, a u Pioniru su imali i 21 poen prednosti u prvom poluvremenu.

"U momentima kada je Partizan pokazao dobre strane, ova ekipa je pokazala da nema mnogo limita, ako se dobrim radom na treningu i organizacijom kluba razvije na potreban nivo", rekao je Vujošević.

Šampion je odigrao perfektno u prvom poluvremenu, sjajno u odbrani, raznovrsno u napadu, već tada rešio meč.

"Mislim da je u prvih 18 minuta, kada smo primili 17 poena, bilo stvarno odlične odbrane, lepih poteza, svega što košarku čini primamljivom i atraktivnom za publiku, bilo je toga za uživanje. U drugom poluvremenu oscilacije koje su posledica stepena neuigranosti i neiskustvo određenih igrača, Borisa na pleju, Šaliću su ovo takođe prvi minuti. Nedostaje i Milutinov koji bi trebalo da se priključi za utakmicu sa Krkom", analizirao je Vujošević pomenuti period igre.

Ono što Vujoševića može posebno da raduje je sjajna saradnja tima iako su se Bogdanović, Lovernj i Gagić nedavno priključili ekipi nakon Evrobasketa.

"Nije jednostavno igrati prvu utakmicu sa trojicom novih igrača u odnosu na sve utakmice u pripremama. Reprezentativci Gagić, Bogdanović i Lovernj su prvi put u sastavu, to koliko doprinosi kvalitetu, uspostavlja i novu hemiju. Zato se i igraju pripreme, da svako shvati koja mu je uloga i prihvati je. U tom smislu su u prednosti ekipe kao Igokea koje imaju ceo pripremni period zajedno", rekao je Vujošević.

Partizan je ponovo imao sjajnu podršku sa tribina Pionira, koji je bio skoro pun.

"Hvala publici što je došla u ovakvom broju. Hvala publici na iskazanoj ljubavi prema ekipi. Nećemo im ostati dužni", zaključio je Vujošević.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Mega Vizuru, već u sredu u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve