Nova vest
Košarka

Sreda, 25.09.2013.

17:51

Čović: Žao mi Savovića, "hvala" ABA

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izrazio je žaljenje zbog odlaska Borisa Savovića, dok je kritikovao rad Jadranske lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Savović je dan pre promicije tima za novu sezonu raskinuo ugovor sa "crveno-belima" i prešao u Bajern, dok je na Mali Kalemegdan stigao Ivan Radenović.

"Tim je selektiran od strane stručnog štaba. Žao mi je što je Boris Savović otišao, drago mi je što je došao Ivan Radenović, ali to je nešto što je normalno u svakoj porodici, pa i u našoj", rekao je Čović.

" Izuzetno sam zahvalan svim igračima koji su bili i koji su sada u Crvenoj zvezdi", dodao je predsednik Zvezde na promociji tima i dresova na predstojeću sezonu.

Čović je kazao da je klub ispunio 99 odsto planova koje je zacrtao u predsezoni.

"Ispunili smo 99 odsto planova koje smo zacrtali u pripremnom delu sezone. Ambicije Crvene zvezde su uvek vrh, ali ne bih želeo da licitiram koje je to mesto, i u Jadranskoj ligi, Evroligi, prvenstvu i kupu pokušaćemo da napravimo što je moguće bolji rezultat", istakao je čelni čovek srpskog i regionalnog vicešampiona.

Čović je ponovo kritikovao čelnike regionalne Jadranske lige, dok se zahvalio ljudima iz Srbije i Evrope.

"Veliku zahvalnost dugujemo ljudima iz Vlade, grada Beograda, Košarkaškog saveza Srbije i Evrolige. Što se tiče ljudi iz Jadranske lige, i njima smo zahvalni jer smo u nekim stvarima naučili kako ne treba da se radi", rekao je Čović.

Crvena zvezda će novu sezonu početi 5. oktobra utakmicom prvog kola Jadranske lige protiv Širokog u gostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve